Iklan

Sunday, November 22, 2015

Monday, November 9, 2015

BANTUAN BUAT IBU BERPANTANG DENGAN BAYI BATUK DAN SELSEMA



Sebagai ibu bapa, kita nak anak kita selalu ceria dan selesa. Bila tiba-tiba anak batuk dan selsema, mesti risau sangat. Rasa macam cepat-cepat nak dia sembuh. Lagi risau bila batuk dan selsema tu pulak berterusan.

Kalau kena kat anak pertama lagi la risau. Pengalaman memang tak ada. Pertama kali uruskan anak sendiri. Kemudian nak uruskan anak yang tiba-tiba batuk dan selsema berterusan.

Apa salahnya anda sapukan Baby Herbal Cream Tropika sebagai salah satu usaha anda untuk melegakan masalah batuk dan selsema pada bayi anda.

Baby Herbal Cream Tropika atau Krim Herbal Tropika adalah krim bayi yang mampu membantu memberi kelegaan kepada bayi anda.

Ia mengandungi bahan semulajadi seperti minyak kelapa dara, minyak kayu putih serta halia. Bahan-bahan ini memang sedia diketahui secara turun temurun antara bahan yang digunakan untuk membantu melegakan batuk dan selsema.

Produk ini telah lebih dua tahun di pasaran. Telah ramai ibu gunakan kepada anak-anak mereka. Banyak testimoni boleh diperolehi samaada secara peribadi dikongsikan oleh pengguna-pengguna atau dikongsikan di internet.

Ada testimoni yang memberitahu bahawa kahak anaknya menjadi cair dan nafas anak jadi lebih lega. Ada yang kongsikan testimony bahawa batuk dan selsema anak mereka beransur pulih selepas beberapa hari. Dan banyak lagi testimoni positif.

Ia bukan krim ajaib, tapi ia adalah salah satu krim yang anda patut cuba gunakan kepada anak anda sebagai salah satu usaha penting bagi melegakan masalah batuk selsema anak anda.

Jangan risau. Krim ini tidak mengandungi steroid. Ia telah diluluskan selamat oleh KKM dengan nombor rujukan NOT150102603K.

Gunakan dengan sapuan nipis kepada bayi anda. Sapukan di kawasan dada dan belakang badang. Sapukan setiap 2-3 jam bagi bayi anda yang sedang batuk selsema.

Jadi macam mana nak dapatkan produk Baby Herbal Cream Tropika ni?

Kami faham. Anda sedang berpantang, sukar untuk keluar rumah. Suami sibuk dan penat bekerja, tak mahu susahkan dia.

Nak keluar cari pun, anak nak tinggalkan di mana? Kecil lagi, bimbang terkena jangkitan-jangkitan lain pula dari luar.

Anda boleh dapatkan dari Team COD Baby Herbal Cream Tropika kami.

Klik link di bawah untuk kawasan negeri anda bagi mengetahui agen-agen COD kami berdekatan anda.

Cepat hubungi mereka, bayi anda perlu ceria dan selesa semula.

Friday, November 6, 2015

Cadangan Set Untuk Ekzema

Berikut antara cadangan produk untuk ekzema:
-Hair and body oil lavender
- VCO Blackcurrent
- Lavender Baby Soap


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Senarai Team COD Baby Herbal Cream Tropika:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++








>>Pulau Pinang: http://goo.gl/df9YtH




>>Terengganu: http://goo.gl/AKmtjo
__________________________________

Suriaf Enterprise (UA0009216-K)
__________________________________

Hubungi/whatsapp 012-8984520 untuk menjadi agen jualan atau agen dropship kami.

Set Asas untuk Bayi

Untuk anda yang masih berfikir produk apa mahu digunakan untuk bayi anda, atau produk apa mahu dihadiahkan kepada rakan anda yang baru bersalin, anda boleh pilih produk berikut:



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Senarai Team COD Baby Herbal Cream Tropika:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++








>>Pulau Pinang: http://goo.gl/df9YtH




>>Terengganu: http://goo.gl/AKmtjo
__________________________________

Suriaf Enterprise (UA0009216-K)
__________________________________

Hubungi/whatsapp 012-8984520 untuk menjadi agen jualan atau agen dropship kami.

Body Oil: Citronella/Serai Wangi


Kegunaan:

-  Merawat serta menyembuh ECZEMA & DERMATITIS
-  Losyen mesra bayi,sesuai di sapu pada kulit bayi yang mengalami ruam lampin
-  Merawat luka penyakit dalaman seperti luka kening manis
-  Merawat & menyembuh jerawat,panau,luka akibat kemalangan/ pembedahan,kulit bersisik,melecur,dan merawat tumit kaki yang pecah
-  Melebat bulu haiwan peliharaan
-  Memudarkan tanda regangan ketika hamil
-  Melebat & menyihatkan rambut
-  Losyen Tropika mengandungi vitamin E sesuai digunakan sebagai moisturiser  semulajadi

-  product ini selamat di gunakan oleh semua pengguna


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Senarai Team COD Baby Herbal Cream Tropika:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++








>>Pulau Pinang: http://goo.gl/df9YtH




>>Terengganu: http://goo.gl/AKmtjo
__________________________________

Suriaf Enterprise (UA0009216-K)
__________________________________

Hubungi/whatsapp 012-8984520 untuk menjadi agen jualan atau agen dropship kami.